Hirdetés
Művház 2019. november 24. 15:17

Egy asztalnál Fodor Rajmund, Major Endre, Vadkerti Attila és Vajda Attila

A vízilabdázó, a paralimpikon asztaliteniszező, a kézilabdázó és a kenus vall Szegedről a Petőfitelepi Művelődési Házban.
Hirdetés

A Szeged 300 jubileumi évhez kapcsolódva Én és Szeged címmel olyan beszélgetés-sorozatot indított a Petőfitelepi Művelődési Ház, amelyben arról kérdeztek, kérdeznek meg színészeket, írókat és sportolókat, mit jelent számukra, hogy ebben a városban éltek, élnek, illetve dolgoztak vagy dolgoznak jelenleg is, milyen emlékek, élmények kötik őket a városhoz és lakóihoz.

Az eddigi beszélgetéseken vendég volt Rácz Tibor, Szilágyi Annamária, Gömöri Kriszztián színművész. Czutor Zoltán és Czutor Anett zenész, valamint Darvasi László, Bátyi Zoltán és Bene Zoltán író, újságíró, szerkesztő.

November 29-én, pénteken este 6 órától a beszélgetés-sorozat zárórendezvényén Fodor Rajmund olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Major Endre paralimpikon asztaliteniszező, Vadkerti Attila magyar bajnok kézilabdázó és Vajda Attila olimpiai bajnok kenus lesz a Petőfitelepi Művelődési Ház vendége. A rendezvényre ingyenes a belépés.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Petőfi-telepi Művelődési Ház Fodor Rajmund Vadkerti Attila Vajda Attila