Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. november 22. 08:18

Németre cseréli Némethet a Fidesz Szeged közgyűlésében

Nemesi Pálnak, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjének egészségügyi szakértője, Németh László bár listáról bejutott Szeged közgyűlésébe és átvette mandátumot, az alakuló ülésre nem jött el el, és nem tett esküt. Sőt, már Szegeden sincs, elnöki mandátuma lejárt, búcsúbulit azért rendeztek neki. Helyére az Odesszában felsült, költségvetési csalással vádolt biztonsági cégét csődbe vivő, a Klauzál téri pici hekken nagyot alakító Német Ferenc ül be.

Hirdetés

Kevesen léptek le annál észrevétlenebbül egy választási vereség után Szegedről, mint azt Németh László, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ egykori elnöke, Nemesi Pálnak, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjének egészségügyi szakértője tette. Pedig rajta nem múlott semmi: ott volt a listán, és jó fideszes katonához méltón nem csinált semmit. Majd információink szerint az utolsó pillanatokban átvette mandátumát, hogy aztán ne csináljon vele semmit. Tápai Péter frakcióvezető izzadt is miatta rendesen, amikor megkérdeztem az alakuló ülésen, mi van képviselőtársával. Jobb híján azt mondta, „nincs itt”. És nem is lesz már itt. A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Elnöke ugyanis már nem elnök sem. Elköszönt már Szegedtől, a munkatársaitól, több mint két hete volt a búcsúvacsorája a Deák Ferenc utcai étteremben. Németh László utóda egyébként Lengyel Csaba lett.

De milyen elnöki ügyei voltak ennek az embernek Szegeden?

És kicsoda Német Ferenc?

Jogtudós.

Legalábbis telefonon keresztül október 12-én borzasztóan tisztában volt mindenféle jogszabályokkal. Állítása szerint részben az övé lehetett az a fantasztikus molinó, amely a Klauzál téren aznap délután „kifeszítődött” két villanyoszlop közé. A videókat ebben a cikkünkben találják meg, gyakorlatilag mindenki nagyot futott bennük: Bartók Csaba szegedi Fidesz-elnök éppúgy, mint az arcjátékával és gesztusaival elhíresült képviselőjelölt, Berniczey-Rojkó Ádám.

De azt is lehet tudni róla, hogy az általa csődbe vitt biztonsági cégnél, a Tigers Securitynél valaki költségvetési csalást követett el.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: csőd egészségügy Fidesz költségvetési csalás közgyűlés Német Ferenc Németh László SZTE Klinikai Központ Tigers Security Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés