Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. november 21. 11:50

Saját, fizetett kampánytanácsadóját szabotálta az LMP 2018-ban

Ron Werbernek 20 millió forintot kell fizetnie az LMP-nek, miután peren kívül megegyeztek a félreállított kampánytanácsadóval. A periratból azonban az is kiderül, hogy a pártvezetés maga szabotálta Werber tevékenységét.

Hirdetés

Werber több havi tiszteletdíját és egyéb költségeit sem akarta kifizetni az LMP. A tanácsadó perre ment, azonban végül sikerült megegyezni vele, 20 millió forintért lezárhatják az ügyet. Kiderült viszont, hogy Werber az Ungár Péter és Szél Bernadett vezette LMP komolyan hátráltatta.

A magyarnarancs.hu forrásai szerint a tanácsadót többször megkerülték olyan ügyekben, amiket eredetileg rábíztak, ezért mondta fel a szerződését a párttal a 2018-as választások előtt.

Szélék folyamatos késésben voltak, minden döntést az utolsó pillanatra hagytak, ezzel

„kulcsfontosságú kampányeseményeket téve középszerűvé, hatástalanná, sőt, néhány esetben kontraproduktívvá”.

Werber egy korábbi levelében azt is írta, hogy az LMP vezetésének húzásai „jelentősen csökkentik, de mindenképp veszélyeztetik a választási eredmények sikerét”.

A magyarnarancs.hu információi szerint az LMP a peren kívüli egyezség során elfogadta az okokat, amiket Werber felsorolt a tavaly választások előtt írt levelében, és melyek miatt felmondta a szerződést.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány LMP Szél Bernadett Ungár Péter választási kampány kampánytanácsadó per Ron Werber
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés