Hirdetés
Művház 2019. november 19. 16:15

Rövidesen visszatérnek a filmek a Belvárosi Mozi felújított épületébe

November 23-án vetítenek utoljára a Délvidék Házban, utána elkezdik áttelepíteni a műszaki berendezéseket a Belvárosi Moziba. Egyelőre nem tudni pontosan, mikor láthatjuk az első filmet a felújított épületben, de az intézmény vezetői azt remélik, december második felében már fogadhatják a mozirajongókat.

Egy igazán patinás előadással, Philip Glass: Akhnaten című operájának élő közvetítésével búcsúzik Újszegedtől a Belvárosi Mozi, amelynek épületét felújították az utóbbi hónapokban, és a kivitelező rövidesen befejezi a munkát. A póthelyszínként működtetett Délvidék Házban november 22-én még egy premier előtti vetítésen megtekinthető lesz Martin Scorsese nagy érdeklődéssel várt Az ír című filmje, másnap pedig a New York-i Metropolitan Operából közvetített kortárs opera lesz a legutolsó produkció, amelyet a Közép fasoron nézhetnek és hallhatnak az érdeklődők.

Szabó Éva Andrea, a Belvárosi Mozi vezetője nagyon reméli, hogy december második felében már a kívül-belül megszépült épületben fogadhatják a nézőket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi Mozi Délvidék Ház felújítás