Hirdetés
Színes 2019. november 17. 15:05

Újra Szeged Szépe gálaestre várják az érdeklődőket

Immár 12. alkalommal rendezik jövő héten szombaton a Szeged Szépe gálaestet az IH Rendezvényközpontban. Az eseményen közel 50 előadóművész szórakoztatja majd a vendégeket.
Hirdetés

Gera Gábortól, az esemény projekt koordinátorától megtudtuk, közel 50 előadóművésszel várják a kikapcsolódni vágyókat november 30-án. A fellépők színes irodalmi-, zenei- és táncprodukciókkal szórakoztatják majd a közönséget.

Az esten szavalni fog Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas színművész. Az operett világába repíti a közönséget a Nívó-díjas színművész Peller Károly és Széles Flóra színművész, aki 2019-ben megkapta az Évad Legígéretesebb Ifjú Művészének járó Marsallbot díjat. Fellép még Zabos Regina és Tabatabai Nejad Flóra.

A gálaesten a Deák Big Band és a SunCity Brass zenekarok is színpadra lépnek, továbbá a Ladybird Stúdió ifjú balerinái és a Dolce Dance táncosai is fokozzák majd a jókedvet. Meghívott vendégek lesznek az idei Golden Voice Hungary országos tehetségkutató verseny nyertesei, különdíjasai, akik különféle produkciókkal kápráztatják majd el a közönséget.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gálaest Szeged Szépe