Túl a városon 2019. november 17. 14:09

Jótékonysági csokigyűjtést indít a Mátrix alapítvány

Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok és középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok „Szeretetcsoki” csokoládégyűjtő akciót szerveznek.

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok és középiskolás csapatok részvételével most a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok „Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szerveznek. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segíthetik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét.

A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 200 ezer forint, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100 ezer forint, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat pedig 60 ezer forint díjazásban részesül az alapítvány jóvoltából.

A jótékonysági felhívás elérhető az akció hivatalos weboldalán, ahol osztályok, csoportok, gyermekek mellett az alapítvány várja cégek, baráti társaságok, közösségek, felnőtt jótevők közreműködését is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: csokoládé gyűjtés Mátrix Alapítvány jótékonyság