Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. november 16. 19:15

Mire kellene költeni 35 milliárd forintot Szegeden?

Eredetileg van, volt két komoly szegedi tétel a Modern Városok Programban: melyiket építené meg? Szavazzon!

Hirdetés

Több mint két Szent Gellért Fórumnyi manit biztosít pártunk és kormányunk arra, hogy 2022-re nyolcezres kézilabdacsarnok épüljön a beruházás alatt lévő sportuszoda mellé.

Ha így nézzük, a püspöki stadion aprópénzből épült, sőt a kampányidőszakokban rendre a fideszes választási ígéretek első helyére ugró déli Tisza-híd is simán kijönne ebből.

Orbán Viktor, amikor legutóbbi találkozni mert Botka Lászlóval a Modern Városok Program aláírásakor, akkor arról beszélt, körülbelül tizenöt milliárd forint körül lehet hidat építeni a Tiszára Szegednél. Azóta persze egy kicsit drágult minden, meg az elsők között húzták ki a Modern Városok Programból a hidat, ám a jelek szerint ebben a „zsákban” csak van pénz: megírta a Magyar Közlöny, hogy 35 milliárd forintból épül Szegedre nyolcezer fős kézilabdacsarnok, hiszen a város az egyik helyszíne a szlovákokkal közös rendezésű Európa-bajnokságnak.

Egyfajta elképzelés. Ebben a prospektusban találtuk

Az tény

borzasztó a sportcsarnok klímája, gyakorlatilag meg lehet főni benne,

viszont, ha a szívére teszi a kezét, akkor harmadik hidat vagy új sportcsarnokot szeretne inkább Szegedre? Ha levette a kezét a szívéről, ragadja meg az egeret, és szavazzon!

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: déli Tisza-híd kézilabdacsarnok Modern Városok Program Szent Gellért Fórum
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés