Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Kidöntött az erős szél egy ház előtt álló fát a Tápai utcában, a lakók szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia
Szegeden 2019. november 13. 15:53

Kidöntött az erős szél egy ház előtt álló fát a Tápai utcában, a lakók szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia

A magas fa majdnem eltalált egy járdán rollerező kislányt.

Hirdetés

Kidőlt egy meggyfa a Felsővároson, a Tápai utca 4. szám előtt szerdán délután három óra környékén. A ház lakói közül többen is látták, mi történt, elmondásuk szerint az erős szélben a fa egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul dőlt a lépcsőház bejárata elé.

Mint mondták, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagy baj:

a fa kidőlése előtt alig néhány másodperccel lépett ki a ház kapuján egy középkorú nő és egy kislány, a lakók szerint a fa szinte mellettük dőlt ki, kevésen múlt, hogy nem találta el a járdán rollerező gyereket.

A házbeliek azt mondták, a fa majdnem egyidős volt az épülettel, az ágai már szárazak voltak, az egyik lakó állítása szerint éppen tervezte, hogy a napokban megmetszi a fát.

Mint az az egyik olvasónktól kapott képeken is látszik, a ház bejárata elé dőlt fától a járdán egyáltalán nem lehet közlekedni, az ágai pedig az úttesten is akadályozzák a forgalmat. Úgy tudjuk, a házban élők már értesítették a tűzoltókat az esetről.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fa Felsőváros szél Tápai utca gyerek
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés