Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Esztergályos Cecíliába végül mindenki szerelmes lesz: jön Maude és Harold az IH-ba
Művház 2019. november 9. 22:02

Esztergályos Cecíliába végül mindenki szerelmes lesz: jön Maude és Harold az IH-ba

Sok nevetést ígér a Körúti Színház társulata egy november közepi hétfő estére Szegeden.

Az idei évtől rendszeresen jelen lesz a fővárosi Körúti Színház az IH Rendezvényközpontban előadásaikkal. A társulat legközelebb november 18-án, hétfőn este 19 órai kezdettel játszik Szegeden, ekkor láthatják a nézők Colin Higgins Maude és Harold című vígjátékát a címszerepekben Esztergályos Cecíliával és Lipták Péterrel, Galambos Zoltán rendezésében.

„Hogy mi a közös Maudeban és Haroldban? Első ránézésre semmi, hiszen Harold egy fiatal, búskomor arisztokrata férfi, Maude pedig, nos hát... Maude egy jelenség. Az egyetlen közös bennük, hogy mind a ketten imádnak temetésekre járni, éppen így találkoznak. A furcsa megismerkedéstől egy kalandos hét veszi kezdetét, autólopással, fókával, faültetéssel, tánccal, zenével, kis szerelemmel, és sok nevetéssel. Esztergályos Cecília remek humora varázslatossá teszi Maudeot, akibe a végén mindenki szerelmes lesz, még Harold is, akit Lipták Péter alakít. A darab páratlan érzékenységgel mondja ki a nagy igazságot: az élet szép, csak szeretni kell, csak nevetni kell!” – olvasható a társulat honlapján.

A teljes szereposztás ide kattintva olvasható, a darabból képeket pedig itt lehet nézegetni. Szerintünk jó program lehet egy november közepi hétfő estére, ajánljuk.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: IH Rendezvényközpont színház