Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. november 7. 12:06 Forrás: MTI

Félázsiai diktátorok átjáróházává vált Magyarország, és ez szégyen a DK szerint

A Demokratikus Koalíció szóvivője Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatására reagálva szégyenteljesnek nevezte, hogy Magyarország a egy „háborús bűnös szabadon grasszálhat Budapesten”.

Hirdetés

Barkóczi Balázs a Facebookon közvetített csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, a DK szégyennek tartja, hogy egy héttel azután, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azzal a Vlagyimir Putyinnal „parolázott”, aki minden erejével megpróbálja gyengíteni az Európai Uniót, és lábbal tiporja a demokratikus alapjogokat, most egy olyan „véreskezű diktátort” fogad, aki a szíriai beavatkozással végleg kiírta magát az európai politikusok sorából, és akinek a kezéhez ártatlanok, gyerekek, nők, idősek vére tapad.

A politikus úgy fogalmazott:

nem az európai magyaroknak kell szégyellniük magukat, szégyellje magát Orbán Viktor és „diktátor barátja”, Erdogan.

Barkóczi Balázs hozzátette, a DK nem fogja hagyni, hogy Orbán Viktor félázsiai diktátorokkal karöltve kivezesse Magyarországot az Európai Unióból.

A szóvivő az Andrássy úton, Recep Tayyip Erdogan konvojának várható útvonala mellett beszélt. A felvételen látszik, hogy DK-s aktivisták képeket tartanak fel, amelyek – Barkóczi Balázs közlése szerint – olyan ártatlanokat ábrázolnak, akik elszenvedői a „török elnök gyilkos politikájának”.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Demokratikus Koalíció DK Recep Tayyip Erdogan Vlagyimir Putyin Orbán Viktor Orbán-kormány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés