Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. november 6. 10:53 Forrás: hvg/gyorplusz.hu

Borkai Zsolt lemondott a polgármesteri posztjáról is

A kirobbant botrány miatt néhány hete még csak a fidesz tagságáról mondott le Borkai Zsolt és akkor még határozottan kiállt amellett, hogy polgármester marad. Tegnap azonban egy nyílt levélben jelentette be lemondását erről a tisztségről is.

Hirdetés

A nyílt levelet a gyorpulsz.hu hozta nyilvánosságra. A politikus ebben azt írja, a morális helyzetre való tekintettel mond le. Borkai győri közgyűlés alakuló ülésén a mandátumát még átveszi, majd péntek 16 órai határidővel mond le.

Borkai szerint „a rágalmak egy kivétellel egy hamis blogon megjelenő hazug információk sokasága, amit a sajtó is ellenőrizetlenül átvett”. „Sajnos az online felületeken és a közösségi médiában megjelenő információkat – annak igazságtartalmát meg sem kérdőjelezve – sokan tényként kezelik” - írta.

Az ellene felhozott vádak közül a drogozást és a korrupciót tagadta. Azt is hozzátette: a horvátországi utazáson saját költségén vett részt. Ahogy fogalmazott, az általa elkövetett „cselekedetre” – amellyel elsősorban a családját bántotta meg – „építettek rá minden hazugságot, hogy az hihető legyen

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai szexvideó Borkai Zsolt lemondás polgármester
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés