Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tetris challenge: az SZKT és a hulladékgazdálkodás is befeküdt, nem is akárhogyan
Szegeden 2019. november 4. 11:35

Tetris challenge: az SZKT és a hulladékgazdálkodás is befeküdt, nem is akárhogyan

Képriport
A világot elsöprő őrületből Szeged sem maradhatott ki, két cégnél is úgy gondolták, megmutatják, mikkel dolgoznak.
Hirdetés

A zürichi rendőrség promófotója az egész világot meghódította, nem is maradhat ki belőle Szeged sem. A Szegedi Közlekedési Társaság Facebook-oldalán már megjelent ezeket a kép, amelyeket mégis érdemes újra megnézni a galériánkban, leginkább azért, mert olyan werkfotókat is láthat, amiket eddig még nem. Az SZKT-nál a vállalatvezetés ötlete volt, hogy csatlakozzanak a facebook oldalunkon a kihíváshoz.

Kattintson fönti képünkre, megnyílik a galériánk, ahol werkfotókat is láthat az előkészületekről!

A kihívást összekapcsolták a „hasznossal”: ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy az SZKT friss közlekedési információkat ad már ezen a csatornán keresztül is. A fotónkra több mint 60 ezren kattintottak rá, és több mint 250 megosztást kaptak.

A három fotó a közösségi közlekedés három területét kívánta bemutatni: a forgalom részéről a helyszínelő autót mutattuk be a helyszínelővel, az infrastruktúra részéről a felsővezeték szerelő autót a felsővezeték szerelő szolgálat dolgozóival. Ezek a munkakörök 24 órás ügyeletben dolgoznak. A műszak a frissen elkészült, Chomutovból vásárolt felújított T-871-es trolibuszt mutatta be. Itt a járművezető mellett az SZKT dolgozói szimulálták az utasokat.

A fotózás körülbelül egy órán át tartott.

Csatlakozott a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. is ők a szelektíven gyűjthető hulladék fontosságára hívták föl a figyelmet az akciójukkal.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szegedi Közlekedési Kft. SZKT tetris challenge