• Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Raul a legidegesítőbb módon verte meg a püspöki csapatot: Kazincbarcika–Szeged 3–2 (2–2)
Ziccer 2019. november 3. 15:51

Raul a legidegesítőbb módon verte meg a püspöki csapatot: Kazincbarcika–Szeged 3–2 (2–2)

Ezt azt hiszem, mindenféleképpen kijelenthető: Lipcsei Péter szülővárosának csapata a hármas sípszó előtt lőtt góllal tartotta otthon mindhárom pontot.
Hirdetés
Hirdetés

Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3–2 (2–2)
Merkantil Bank Liga NB II. 15. forduló, Putnok, Putnoki Várady Béla Sportközpont. Vezette: Takács Tamás, asszisztensek: Csatári Tibor, Belicza Bence Péter.
Kazincbarcika: Fila – Fótyik, Lukács (Kanalos, 78.), Heil, Berki (Ádám, a szünetben), Iszák, Krausz, Mikló, Kercsó (Fekete, 65.), Géringer, Farkas. Vezetőedző: Gálhidi György.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Bitó (Orosz, 81.), Germán, Gajdos (Dragóner, 69.), Moga, Kárász, Oláh, Mohl, Varga, Deák, Jovanovic (Tóth, 80.). Vezetőedző: Joao Janeiro.
Gól: Iszák (11.), Lukács (25.), Krausz (93.), illetve Germán (20. – 11-esből), Jovanovic (45.).
Sárga lap: Deák (6.), Jovanovic (63.), Germán (70.).

Gálhidi György megint mumusa lett a kék-fekete-zöldeknek. Persze ez a csapat már rég nem a dicstelenül elbukott csapat, még a nevében sem, mégis: ha az ellenfelet Gálhidi trenírozza, az nem jelent túl (sok) jót a szegedieknek. Most is így lett.

A 11. percben Iszák kapásból, lőtt szép gólt a bal alsóban, amelyet gyakorlatilag azonnal kiegyenlítettek a vendégek, ám a gólt végül nem adta meg Takács bíró. Nem estek össze a fiúk, csak egyvalaki Bitó, az ellenfél tizenhatosán belül Farkas lökése után. A tizenegyest a csapatkapitány, Germán lőtte be, higgadtan, ahogy korábban is, 1–1, a 20. percben. A következő érdemi kapura lövés is gól lett: Lukács szerezte vissza a vezetést a Putnok játszó barcikaiaknak a 25., percben, s lett 2–1. Hogy mégsem előnnyel mentek a hazaiak szünetre, azt a saját bambaságuknak köszönhetik: a Bitó beadását Jovanovic még berakta Fila kapujába, 2–2, góleső, mondhatnánk.

Azonban a csapadék elállt a második félidőre. Pedig a második félidő elején tett azért a püspöki csapat, hogy megszerezzék végre a vezetést, ám Oláh két helyzetéből, majd Gajdos kísérletéből sem lett szegedi gól. Majd megpihentek a fiók, hogy aztán a 72. percben Varga az oldalhálóba lőjön, ez volt az utolsó igazán veszélyes helyzete a Grosicsnak. Nem úgy a kék-sárgáknak, akiknél a 93. percben Krausz Raul észnél volt, és beverte a győztes gólt Takácsnak, 3–2, akkor, amikor már mindenki haza akart menni.

Otthagyott egy pontot Joao Janeiro együttese Borsodban, ráadásul egészen idegesítő módon. Jövő héten jön a Vasas a Fórumba. A cél egyértelmű, megőrizni a száz százalékos mérleget.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Kazincbarcika