Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Két hatalmas szakemberrel bővülhet az SZTE: Nemesi Pál kampánycsapata az egyetemen pihenheti ki az önkormányzati választás fáradalmait
Szegeden 2019. október 30. 16:31

Két hatalmas szakemberrel bővülhet az SZTE: Nemesi Pál kampánycsapata az egyetemen pihenheti ki az önkormányzati választás fáradalmait

Nemesi Pál kommunikációs munkatársai, Kisházi Sándor és Kiss Balázs a Szegedi Tudományegyetem marketingjéért felelhetnek eztán.

Hirdetés

Információink szerint a Starlight Marketing (vezetése) beköltözik a Szegedi Tudományegyetemre: Kobza Miklós megtartása mellett Kisházi Sándor és Kiss Balázs leigazolása a következő nagy dobás az egyetemen, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Közkapcsolati Irodájának PR és marketingcsapata tovább bővülhet, a két fiatalember volt az, akik Nemesi Pál kampányát végigvitték július elejétől.

Többek között olyan sikerek kötődnek a nevükhöz a Facebookon, mint

hogy csak két, igazán jellemző esetet elevenítsünk föl a kampányból.

Ők voltak azok, akik az első szabálytalan nemesis szórólap után – azon még nem volt impresszum –, odaírták a nevüket felelős kiadóként. Ők voltak megadva sajtókapcsolatként a honlapon, hozzájuk futott be a központi e-mail cím. Nekünk mégsem válaszoltak egyetlen megkeresésünkre sem. Állítólag azért, mert napi szinten több száz e-mailt kaptak – vajon egy ekkora intézménynek mekkora lehet a levelezése?

De ők voltak azok is, akik képesek voltak a saját üzleteiket és a politikát összemosni, remélve, mindenki őket sajnálja majd, lásd még chili hétvége, Deja Vu Fesztivál, sőt egyszercsak nagyon fontosnak tartották, hogy fellépjenek a nők elleni erőszakkal szemben. Olyannyira, hogy egy már működő Facebook-oldalt is átkereszteltek ezért, egészen október 13-áig ment nagyot az az oldal is.

„Maradva a Facebookon” több mint 8 millió 500 ezer forintot verhettek el a fideszes pénztárcából szívecskés, „dizájn-felkiáltójeles”, helyesírási hibás posztokra, ahol mindig minden e1ső volt és Szegedi.

Izgalommal várjuk a novembert az egyetemi marketing felpezsdülését.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Tudományegyetem SZTE Kisházi Sándor Kiss Balázs Starlight Marketing
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés