Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. október 29. 18:11

Pályázókat keres a Szegedért Alapítvány

Idén is három kategóriában hirdette meg jövő évi támogatásait a Szegedért Alapítvány. Ezek a támogatások nem keverendők össze az alapítvány fődíjával, valamint az ezzel együtt odaítélt tudomány, művészeti és társadalmi-állampolgári díjakkal.

Hirdetés

A frissen meghirdetett támogatások esetében a cél az elmúlt harminc évben nem változott. Vagyis a város társadalmának alakításában, tudományos, művészeti, kulturális életének gazdagításában, hagyományainak ápolásában, értékeinek megóvásában kiemelkedően tevékenykedő szegedi polgárok és közösségek munkájának segítése és elismerése.

Három kategóriára lehet pályázni:

  • Egyének, kutató- és alkotócsoportok, művészeti közösségek Szeged város érdekeit szolgáló kimagasló tevékenységének támogatása.
  • Szeged város rangját, hírnevét emelő rendezvények, konferenciák támogatása.
  • A városhoz kapcsolódó művészeti alkotások, kötetek, kiadványok megjelentetésének támogatása.

A Szegedért Alapítvány pályázati kiírásából kiderül, hogy a szakmai kuratóriuma egyenként 1 millió forint, összesen 3 millió forint támogatást ítél oda. Egy támogatás nem lehet kevesebb 100 ezer forintnál, és nem lehet több 200 ezer forintnál.

Pályázni az alapítvány honlapjáról letölthető pályázati űrlapon lehet, amelyet papíralapon vagy elektronikus formában (a pályázati űrlapot kitöltve, kinyomtatva, aláírva, szkennelve) kell benyújtani az alapítvány titkárságára.

Egy pályázó kizárólag egy pályázatot adhat be. A 2020. január 10-éig beérkező pályázatokat a kuratóriumok 2020. február 28-áig bírálják el, a támogatott pályázatok listája nyilvánosságra kerül.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: pályázat Szegedért Alapítvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés