Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 29. 13:29

Szanyi Tibor szerint megérlelt döntés Botka László MSZP-ből való kilépése

Szanyi Tibor, az MSZP volt EP-képviselője elmondta gondolatait Botka Lászlóról, miközben bemutatta új mozgalmát is. Esetleg fordítva.

Hirdetés

Botka László 2002 óta Szeged polgármestere, legutóbb pedig már nem az MSZP, hanem egy egyesület jelöltjeként, lokálpatrióta ízű összefogás élén győzött, így evidens, hogy ezek után nincs, amiért az MSZP-ben maradásával a kettőséget fenntartsa

– magyarázta Szanyi az M1-en.

A volt EP-képviselő a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselőről azt mondta, hogy ebben a kérdésben a nép szava számít, és az már döntött az önkormányzati választáson, ahogy Győrben Borkai Zsolt volt fideszes polgármesterről is döntöttek a választók. Az ügyről a további véleményt a hatóságok mondják majd el.

Szanyi Tibor úgy vélekedett, hogy a 2019-es önkormányzati választások átrendezték a belpolitikai viszonyokat, a politikai térkép nagyon tarkává vált. A politikai pártok régóta marakodnak a hatalmon, de csak azok a politikusok cselekednek helyesen, akik nem a hatalmi kérdések, hanem az emberek problémája mentén gondolkodnak.

Ez adja az Igen mozgalom létjogosultságát is, vagyis, át kell lépni a hagyományos pártpolitikai törésvonalakon, az emberek számára legfontosabb kérdésekkel és nem azzal kell foglalkozni, ki kivel huzakodik a politikai életben – mondta Szanyi Tibor.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László kilépés MSZP Szanyi Tibor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés