Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 28. 11:40 Forrás: 444.hu/Hír Televízió

Az ellenzéki képviselők elleni fizikai erőszakról ábrándozik Bayer Zsolt és a Fidesz frakcióvezetője

Kocsis Máté elment Bayer Zsolt műsorába, a Hír Televízióba, ahol jól megbeszélték, hogy „az életszerűség azt diktálná, hogy ez következzen”, mármint fizikai erőszakot alkalmazzanak az Országgyűlésben akciózó ellenzékiekkel szemben.

Hirdetés

„Hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem ragadtatja el magát akár a fizikai erőszakig?” – kérdezte Bayer Kocsistól.

"Nagyon nehéz és egyre nehezebb, ez nem titok. A kérdés nem provokatív egyébként, hanem telejesen életszerű. Az életszerűség azt diktálná, hogy ilyenkor ez következzen, amit mondasz"

– reagált Kocsis Máté.

Aki aztán még beszélt az Országgyűlésről, mint a nemzet templomáról, és azt is állította, hogy provokáció az ellezékiek vágyott célja – szúrta ki a 444.hu.

Kocsis azt is mondta, hogy joggal állna fel a 133 fideszes, és rendezné el fizikai erőszakkal a sérelmeit.

Az ötlet Hadházy Ákos, független képviselő táblás mutatványa miatt merült föl. Hadházy Orbán Viktor beszéde közben tartott fel egy táblát, amelyen az állt: „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”.

A balhé akkor tört ki, amikor a miniszterelnök megpróbálta elvenni a táblát a független képviselőtől. Orbán egyébként láthatóan jó kedélyűen fogatta a fricskát, igaz szinte biztos, hogy nem tudta, mi áll a táblán. A mozdulatait viszont a fideszes képviselők jelzésnek vették a fellépésre, oda is mentek Hadházyhoz, és el is vették tőle a táblát. 

Hadházy Ákos azzal magyarázta a tettét, „varázstalanítás” volt a célja, azt akarta elérni, hogy az O9rbán Viktor körüli varázslatot és – szerinte – indokolatlan áhítatot lebontsa.

A Bayer Show idézett részletét itt lehet megnézni.

(nyitókép: a Hír Televízió adásából)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt Fidesz Hadházy Ákos Kocsis Máté Orbán Viktor Országgyűlés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés