Hirdetés
Kék hírek 2019. október 28. 07:50 Forrás: MTI

Műszaki hiba okozhatta a balesetet Kisteleknél, heten haltak meg

Egy szerb kamion ütközött össze két külföldi személyautóval az M5-ös autópályán hétfő hajnalban. Az áldozatok között van egy román család is.

Az egyik kocsiban egy négytagú román család utazott, a másik autó utasainak azonosítása még tart. A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset feltehetőleg műszaki hiba miatt következhetett be – írja a police.hu.

Az RTL Klub híradója szerint a kamion söfőrje azt mondta a rendőröknek, hogy a jármű irányíthatatlanná vált, és bár próbálta, nem tudta elkerülni az ütközést. A baleset helyszínének közelében több térfigyelő kamera is működik, a rendőrök ezek alapján vizsgálják az esetet. A csatorna híradójában az is elhangzott, hogy az autókban utazók összes irata elégett, így hatóságok a rendszámok, valamint szintén a térfigyelő kamerák felvételei alapján próbálják azonosítani a még ismeretlen áldozatokat.

Korábban írtuk:

Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerénél. Egy Budapest felé tartó kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két személyautóval.

A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg.

A rendőrök az autópályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták –közölte a szóvivő. Hozzátette: az útlezárás késő délelőttig eltarthat.

Az államhatár felé utazók az autópályát Kisteleknél tudják elhagyni, majd a balástyai felhajtónál térhetnek vissza és haladhatnak tovább Röszke felé.

A főváros felé közlekedők az autópályát Balástyánál tudják elhagyni, majd a kisteleki felhajtónál térhetnek vissza és utazhatnak tovább Budapest felé.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: autópálya halálos baleset M5 Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés