Hirdetés
Hirdetés
Színes 2019. október 24. 19:28 Forrás: Index / Blikk

A dolgok változnak: Majka és Curtis újra összejöttek

Majoros Majka Tamás lényegében a semmiből, teljesen váratlanul jelentett be, hogy Széki Curtis Attilával újra együtt dolgoznak és közös koncerteken fognak fellépni a jövőben. Eddig tartott a tavaly Szegeden kezdődött szakítás.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb bulvárbotránya volt, amikor tavaly nyáron Majka a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán jelentette be a közönség legnagyobb meglepetésére, hogy Curtisszel különválnak útjaik, nem dolgoznak tovább együtt Curtis drogproblémái miatt. A drogprobléma annyira jelen idejű volt és valóság, hogy az azóta napvilágot látott információk szerint Curtis a szegedi koncertre még megérkezett, ott volt a backstage-ben, úgy volt, hogy fel is lép, aztán az egészből nem lett semmi, sőt, a fesztivál területét egyedül elhagyó rappert információink szerint nem csak saját zenésztársai, de még a szegedi taxisok is keresték. Majkáék még a szegedi klinikán is keresték a rappert. Az esetből még egy feljelentés is lett, abból viszont nem lett végül semmi.

Majka bejelentése a tavalyi SZIN-en:

Ügyből hatalmas bulvárbalhé lett, megjelent kismillió cikk, elmondta az ügyben a véleményét boldog-boldogtalan, egy kicsit reflektorfénybe került a drogozás, mint valós társadalmi probléma, aztán az idei évre mindenki szépen elfogadta, hogy a rendkívül sikeres duó már nem dolgozik együtt többet.

A biznisz természetesen Majkának ment jobban, Curtis előbb elvonón volt, majd újra koncertezni kezdett, de a léptékkülönbséget jól mutatja, hogy míg Majka idén is a SZIN (és számos fesztivál) nagyszínpadán lépett fel, addig Curtis az idei Szegedi Ifjúsági Napok egyik legkisebb, szinte jelentéktelen színpadán kapott helyet.

Most azonban úgy tűnik, vége a mosolyszünetnek: Majka ma délelőtt az Instagramon jelentette be, hogy újra együtt koncerteznek Curtissel. Mint írja, nem akarja, hogy a rajongók úgy érezzék, csak a pénz miatt állnak össze ismét, ezért nem „újraegyesülős” koncertet adnak, hanem a már bejelentett, lekötött, eladott Majka-koncertek résztvevője lesz Curtis a továbbiakban.

Majka egyébként idén ősszel a 100 Tagú Cigányzenekarral koncertezik szerte az országban, ezeken a bulikon lesz ott Curtis is. Az együttműködés pedig jövőre is folytatódik, írta Majka az Instán, a posztot pedig már újra „Majka és Curtis”-ként írta alá.

Majka Insta-posztját szó szerint idézzük:

„A dolgok változnak.... Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!
Fontosnak érezzük azt is , hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek! ♥️
Majka és Curtis”

Az eset közvetlen előzménye, hogy a Bors ma hajnalban közölt egy Curtis-interjút, amiben a rapper a többi között arról beszélt, annak ellenére is a barátjának tartja Majkát, hogy ország-világ előtt kiteregette drogproblémáit.

A rajongók tehát fellélegezhetnek, és várhatják a minden bizonnyal korábbiakhoz hasonló bombaslágereket a rappersrácoktól. Az alábbi dalt pedig néhány könnycsepp elmorzsolása mellett hallgassuk meg Garai Szakács László főszerkesztőnk kedvéért.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Curtis Majka pop popsztár rap Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2018
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés