Hirdetés
Túl a városon 2019. október 21. 13:43 Forrás: MTI

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek és polgármestereknek

A Fidesz elnöke azt kérte tőlük, hogy saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak.
Hirdetés

A miniszterelnök levelét Bereznai Csaba képviselő hozta nyilvánosságra közösségi oldalán, erről először az Origo írt.

„Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen!” – írta a levélben Orbán Viktor, azt kérve a címzettektől, tartsák szem előtt: „mi vagyunk az országépítők”.

Azt ígérte, az országépítő munkát kormányzati szinten is folytatni fogják. A következő években tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat. Megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra.

A pártelnök-kormányfő úgy fogalmazott, az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk – folytatta, hozzátéve: a képviselők és polgármesterek közül legtöbben helyben továbbra is kormányzó erőkként fognak dolgozni. Ahol azonban Magyarország polgárai másra bízták a várost irányítását, ott rájuk is más feladat vár.

„Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első” – hangsúlyozta a kormányfő, aki üzenetét a megszokott „Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” fordulattal zárta.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Orbán Viktor Orbán-kormány