Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. október 21. 07:29

Év végi sztárparádé: vendégelőadások, koncertek jönnek az ünnepek idején

Ünnepi hangulatban fog telni az év utolsó időszaka a Szegedi Nemzeti Színházban. A műsoron lévő saját produkciók és az új bemutatók mellett parádés vendégelőadásokra, koncertekre és újévi gálára készülhet a közönség.

Hirdetés
Hirdetés

Új bemutatóként érkezik decemberben a Nagyszínházba az egyik legismertebb operett, a Mágnás Miska Oszvald Marika vendégszereplésével.

A Kisszínházban László Miklós közkedvelt vígjátéka, az Illatszertár, valamint az Időfutár című ifjúsági színmű több alkalommal is látható lesz.

A tavalyi évad kedvencei, a Valahol Európában és Virágot Algernonnak is műsorra kerülnek néhány alkalommal, a Szegedi Kortárs Balett pedig a Hamupipőke és a Diótörő című produkciókkal örvendezteti meg a közönséget.

Az év végi ünnepek idején visszatér a tavalyi évad sikerdarabja, a Valahol Európűban című musical

Számos vendégelőadás közül is választhatnak a szegediek: a Belvárosi Színház Férjek és feleségek című komédiája Woody Allen 1992-es filmklasszikusából készült színpadi adaptáció. A felhőtlen szórakozást ígérő előadás tavaly november közepe óta látható a fővárosban.

Az előadás érdekessége, hogy Pataki Ferenc, aki közel két évtizedig volt a Szegedi Nemzeti Színház tagja, most szabadúszóként Jack szerepében visszatér egy előadás erejéig a Tisza-parti deszkákra.

Decemberben jön a Belvárosi Színház Férjek és feleségek című komédiája: Pataki Ferenc egy elődás erejéig visszatér a szegedi deszkákra

Decemberben a világhírű Budapest Klezmer Band Szulák Andreával és Szinetár Dórával kiegészülve ad fergeteges koncertet, illetve László Boldizsár mára hagyománnyá vált ünnepi koncertjét is műsorra tűzi a színház.

A HétFü – Hétfői Függetlenek – sorozat keretében Az utolsó tűzijáték című előadás lesz látható Udvaros Dorottyával és Földes Eszterrel, érkezik a Nézőművészeti Kft. EztRád című előadása Parti Nórával, Mucsi Zoltánnal és Scherer Péterrel, valamint visszatér a tavalyi karácsony kedvence, Varsányi Anna Ünnep című vígjátéka.

A Nézőművészeti Kft. EztRád című előadása Parti Nórával, Mucsi Zoltánnal és Scherer Péterrel érkezik Szegedre

Az óévet nagyszabású zenés szilveszteri gálával búcsúztathatják a szegediek, többek között olyan kiemelkedő művészek közreműködésével, mint Mahó Andrea, Egyházi Géza és Heller Tamás.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bemutató Szegedi Nemzeti Színház ünnep vendégjáték színház

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés