Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 17. 16:46 Forrás: MTI

Jobbik: nem pályázza meg a pártelnökséget Sneider Tamás a novemberi tisztújításon

És más tisztségre sem pályázik a párt elnöke.

Hirdetés

Az ellenzéki politikus csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nem indul újra a párt elnöki posztjáért, de arról is beszélt, hogy ettől függetlenül nagyon határozottan és nagyon keményen fogja segíteni a Jobbik politikájának érvényre juttatását.

Sneider Tamás szerint a Jobbik legnehezebb időszakában vette át a párt irányítását, elnöksége alatt a pártvezetés a megújulást szolgáló reformokat, törekvéseket indított el, de a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésben már másnak kell irányítania a Jobbikot.

Az MTI kérdésére azt közölte: az elnöki tisztséget megpályázó Jakab Péter frakcióvezető kiválóan alkalmas ara, hogy beteljesítse azt a feladatot, hogy 2022-re egy nagyon erős Jobbikot hozzon létre, ami más erőkkel együttműködve vehet részt a "korrupt orbáni rendszer" leváltásában.

Sneider hozzátette: Jakab Péter már meghirdetett alelnöki csapatának tagjai egytől egyig alkalmasak vezető tisztségre, jelezve, nem tudni, kik pályáznak még ezekre a posztokra.

A leköszönő pártelnök sikerként említette, hogy a tavaszi európai parlamenti választás óta a párt megduplázta voksai számát, azokban a megyékben, ahol egyedül indultak, 11 százalék körüli eredményt értek el.

Örömtelinek nevezte, hogy a Jobbik sokat fejlődött tavasz óta, hozzátéve, a pártra kiszabott számvevőszéki bírság jelentős része még befizetésre vár, a szervezet pedig teljes megújításra szorul.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Jobbik Sneider Tamás
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés