Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 17. 07:11

Karácsony: a fideszes polgármesterek jelentős része olyan életformát él, mint Borkai

Meghökkentő kijelentést tett Karácsony Gergely, megválasztott főpolgármester az Indexnek adott interjúban. Karácsony szerint sok fideszes polgármester él úgy, mint Borkai Zsolt, aki prostituáltakkal hajókázott az Adrián.

Hirdetés

Az Index választási műsorának „karácsonyi kiadásában” Karácsony Gergellyel készítettek interjút. A borzalmas poént egyébként nem mi találtuk ki, tényleg elsütötték az interjú elején.

Karácsony az interjúban elmondta: nem lepődött meg a győzelmén, sőt, többször is hangoztatta korábban: célja, hogy többsége legyen az ellenzéknek és a megyei jogú városok legalább felében nyerjen az ellenzék.

Az új főpolgármester azt mondta, a győzelem a teljes ellenzéki összefogásnak, az előválasztásnak és a Fidesz hibáinak köszönhető.

„Nem arról van szó, hogy a Fidesz rosszul kampányolt, hanem a Fidesz ahhoz van hozzászokva, hogy minden választást gond nélkül megnyer, mert az ellenzék tök hülye. És ha az ellenzék nem tök hülye, és valódi verseny van, akkor ők kétségbe vannak esve, hogy Úr Isten, itt van kampány, itt tényleg föltárják, hogy milyen villában lakunk.” – mondta Karácsony.

Kitért a Borkai-ügyre is. Azt mondta, nem tudott a videóról korábban, de

azt tudja, hogy „a fideszes polgármesterek jelentős része ilyen életformát él”.

Azt is mondta, hogy „a Fidesz elfelejtett igazi, érdemi kampányt csinálni”. Hozzátette, a fideszes polgármesterjelöltek azt hitték, hogy el lehet sikálni, hogy ők fideszesek, de ez nem működött.

A budapesti főpolgármester hangsúlyozta: leleplezték a Fidesz valódi politikai arcát, amely azt mutatja, hogy éles és valódi politikai versenyben nem tudnak nyerni, mert elkényelmesedtek.

„Azt gondolják, hogy ha a Lokált mindenkinek odahányják a kezébe, akkor majd mindenki elhiszi, ami a Lokálban meg van írva” – tette hozzá.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai szexvideó Borkai Zsolt ellenzék Fidesz Karácsony Gergely önkormányzati választás 2019 választási kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés