Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 14. 14:19

Botka László az Indexnek: Két év fáziskéséssel végre megértették!

„Papírt kapott róla az ellenzék”, hogy a teljes összefogás a járható út – nyilatkozta az Indexnek Szeged negyedszer újraválasztott polgármestere. Az ellenzék „óriási áttörését” is ennek tulajdonítja.

Hirdetés

„Amikor 2017 októberében lemondtam az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről, éppen ezt mondtam: össze kell fogni. Két év fáziskéséssel végre megértették!”

– mondta az Indexnek Botka László, miután vasárnap negyedszer is újraválasztották Szegeden. Azt is elmondta a lapnak, hogy szerinte az ország látta a kárát, hogy nem volt összefogás, és a Fidesz-KDNP újabb kétharmadhoz jutott a 2018-as országgyűlési választáson.

Botka arról is beszélt az indexnek, hogy a Fidesz nagyon durva kampányt folytatott ellene, és a „Fidesztől megszokott hazugságok terjesztése” mellett újszerű elem volt, hogy az állami cégek is beszálltak a kampányba azzal, hogy őt támadták: a Miniszterelnökség az Állami Számvevőszékhez fordult azt sugallva, mintha az épülő fedett uszodánál valami törvénytelenség lenne. Vagy például az egyik kerékpárút építését a kormány műszaki ellenőre szabálytalannak minősítette, mint kiderült, jogtalanul.

A polgármester szerint a kampány egyik mélypontja az volt, amikor azt terjesztették róla, hogy „Botka emberei verik a nőket”, mert összefüggésbe hozták egy magáncéggel, amelynek vezetője felpofozta állítólag a kolléganőjét.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Fidesz kampány KDNP önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés