Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 13. 22:41

Nemesi Pál gratulált Botka Lászlónak és közös programot gyúrna

Elismerte választási vereségét és gratulált Botka Lászlónak Nemesi Pál, a Fidesz-KDNP-jelöltje azon a vasárnap este 21 óra 30-ra hirdetett sajtótájékoztatón, amely jó negyedóra csúszással kezdődött az erre az estére a Fidesz főhadiszállásaként működő Napfény Műteremben.

Hirdetés

Nemesi elmondta, komolyan gondolta a választási programját, szerinte olyan jövőképet rajzoltak fel abban, ami hasznosítható Szeged szempontjából. A kormányoldal alulmaradt polgármesterjelöltje rövid beszédében elmondta, hogy

az általa és a Botka László két programjából összeállítható egy valóban jó városfejlesztési program.

Szerinte a helyi jobboldalnak azért kell dolgoznia, hogy az általuk vázolt programelemekből minél több megvalósuljon a jövőben.

Gratulálok a győztesnek. Azt szeretnénk, ha úgy vezetnék a város, hogy abban mindenki jól érezze magát – vette át a szót Bartóki Fidesz szegedi elnöke. Megköszönte Nemesi Pál munkáját, aki a kampányban végezett munkájával jó benyomást keltett. A jobboldal gyarapodott Szegeden, több tízezren állnak a Fidesz mögött – tette hozzá.

Bartóki Csaba szerint jó irányt kínáltak választási programjukban a szegedieknek, egyben elismerte, hogy ezzel a választási küzdelemben alulmaradtak. A helyi eredményekről szólva a Fidesz helyi elnöke úgy fogalmazott: a miértekre a következő napokban kell választ adni. Mindezt azzal egészítette ki, hogy az országos történések komoly hatással voltak a szegedi választási eredményekre – utalt ezzel félreérthetetlenül a Borkai-afférra.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Fidesz KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás 2019
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés