Hirdetés
Szegeden 2019. október 13. 22:04 Forrás: MTI

Jobbik: Megtörni látszik a Fidesz uralma

Az párt szerint ellenzék el tudja kezdeni lebontani a jelenlegi féldiktatórikus rendszert egy szabad és demokratikus ország kiépítése érdekében.
Hirdetés

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, a Jobbik azért tette lehetővé alapszervezeteinek az ellenzéki összefogáshoz történő csatlakozást, mert a választás előtt meghallgatták az emberek szavát, akik le szeretnék bontani a nemzeti együttműködés rendszerét.

Szilágyi György hangsúlyozta, elégedetten fogadják az este érkező eredményeket, amikből már kiderült, hogy Dunaújvárost Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő vezetheti a következő öt évben. Emellett Encs polgármestere a jobbikos Mikola Gergő lesz, Egerben pedig a jobbikos Mirkóczki Ádám vezet a polgármesteri címért folytatott harcban - mondta. A Jobbik politikusa megjegyezte, a Fidesz részéről ugyanúgy tapasztaltak választási visszaéléseket, csalásokat, ahogy arra szerinte a korábbi voksolásokon is példa volt.

Elmondta, Pécsen megverték az ATV újságíróját, a Jobbik önkormányzati képviselőjét pedig inzultálták, amikor le akartak leplezni egy választási csalást. Soroksáron, Lyukóvölgyben és Kispaládon ajándékokkal, pénzzel vásároltak szavazatokat, Érden pedig újabb Kubatov-listát fotóztak le – tette hozzá.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!