Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 11. 17:46

Őszt köszöntöttek a Kálvária téren

Képriport
Közös családi napot tartott Koromné Fenyvesi Rózsa, Móraváros-Alsóváros önkormányzati képviselőjelöltje, és Fodor Antal, aki Béketelep mellett Móraváros és Kiskundorozsma egy részének képviseletéért indul a vasárnapi önkormányzati választáson.

Hirdetés

A két választókörzet határán, a Kálvária téri játszótéren várták a környéken lakókat a jelöltek. Koromné Fenyvesi Rózsa főleg a rendezvényre érkező móravárosiakkal beszélgetett, akik a terveiről faggatták. A képviselőjelölt számára különösen fontos, hogy a Petőfi sugárút és a Rákóczi utca kereszteződése biztonságossá váljon. Ezt egy körforgalom kialakításával lehet megoldani, így megválasztása esetén ennek megvalósításáért fog küzdeni. Fontos feladat lesz a Cserepes sor környékének rendbetétele, valamint a Vadaspark lakóparkban új parkolóhelyek kialakítása is – mondta az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje.

Fodor Antal kampányában fajsúlyos szerepet kapott egy város körül kialakítandó véderdő létrehozásának kezdeményezése. Ez javítja a város levegőjének tisztaságát, kellemes környezetet biztosít az erdő környékén lakóknak, ugyanakkor jó hatással lesz minden szegedi életminőségére.

A béketelepiek visszajelzései alapján több közösségi programot szervezne ebben a lakókörzetben, ugyanakkor különös hangsúlyt kapott a programjában az idősek támogatása. Fodor Antal hangsúlyozta, hogy a vállalkozásokat támogatni, nem sarcolni kell, mert különben Hódmezővásárhely sorsára jut Szeged, ahol a fideszes városvezetés teljesen eladósította az önkormányzatot.

Fodor Antal az előző ciklus legnagyobb eredményének nevezte a városi szociális bérlakás programot, és azt mondta, hogy ezt a kezdeményezést a következő öt évben is folytatni kell. Ehhez olyan közgyűlésre van szükség, amelyben biztosított lesz a források racionális felhasználása, és a szociális célokra is jut elegendő pénz.

Láthatóan jó volt a hangulat a Kálvária téren pénteken délután (fotók: Szabó Luca)

A családi napon azonban még könnyedebb témák voltak terítéken, ugyanis a kellemes őszi napsütésben sokan kilátogattak a népszerű játszótérre. Volt arcfestés, ugrálóvár, és ki lehetett próbálni a tér új játékait is.

A rendezvényen ott volt Botka László polgármester is, aki a helyi közösségek összetartó erejét hangsúlyozta beszédében. Annak érdekében, hogy tovább folytatódjon a békés építkezés a városban, olyan képviselőkre van szükség, akik számára a közösségépítés fontos cél. Ezért ajánlotta a választók figyelmébe az Összefogás két jelöltjét, Koromné Fenyvesi Rózsát és Fodor Antalt.

A családi napon készült további fotóinkat a nyitóképre kattintva nézheti meg.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László családi nap Fodor Antal Kálvária tér Koromné Fenyvesi Rózsa önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület választás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés