Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 10. 19:57

RTL Klub: Nemesi Pál a Szeviép csődje után is üzletelt a Szeviép-tulajdonosokkal

Az RTL Klub is beszámolt arról, hogy kiderült: Nemesi Pál azután is üzletelt a Szeviép-tulajdonosokkal, miután becsődölt az építőipari cég. A Szeviép-vezérek összesen 16 év börtönt kaptak azóta csődbűncselekmény miatt.

Hirdetés

Botka László az RTL Klub híradójának elmondta, nem lepte meg, hogy a Fidesz milliárdos polgármesterjelöltje, Nemesi Pál építőipari vállalkozóként a Szeviép csődje után is üzletelt a volt tulajdonosokkal.

"Mindig is elmondtuk, hogy a Szeviéphez a szegedi önkormányzatnak és nekem személy szerint semmi közöm nem volt, viszont nagyon szoros fideszes kapcsolataik voltak" – tette hozzá Botka László. 

Nemesi Pál a 24.hu-nak adott interjúban ismerte, hogy üzletelt a később elítélt Szeviép-vezérekkel. Nemesi azt is cáfolta, amit a Fidesz váltig állított, hogy politikai irányítással mentek a beruházások, azt mondta az interjúban, hogy alaptalan vád, nem volt ilyen. 

Botka László szerint Nemesi maga cáfolta a fideszes állításokat. Szeged polgármestere az utóbbi időben több pert is nyert a kormánypárti lapokkal szemben, amelyek azt állították, hogy köze volt a szeviépes büntetőügyekhez.

Az RTL híradója megkérdezte Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert is semmi kivetni valót nem talált abban, hogy Nemesi Pál olyan cégvezetőkkel üzletelt, akik milliárdokkal károsították meg az alvállalkozóikat.

Nemesi Pál és a Fidesz az RTL híradó feltett kérdéseire nem válaszolt az ügyben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: botrány Fidesz Nemesi Pál per RTL KLub Szeviép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés