Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 10. 09:08

Szabó Bálint: Vizsgálni kell a Ferroép büntetőjogi felelősségét

A Szeviép-ügyet vivő polgármesterjelölt, Lázár János fizetett provokátora szerint erre ugyanúgy szükség van, mint Nemesi Pál távozására az iparkamara éléről.

Hirdetés

– Fenntartom, amit korábbi sajtótájékoztatómon mondtam a Ferroép-székház előtt: Nemesi Pálnak távoznia kell, vissza kell lépnie a polgármesterjelöltségtől, és távoznia kell a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara éléről – mondta Szabó Bálint annak kapcsán, hogy a 24.hu nyomán mi is megírtuk, hogy a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje, Nemesi Pál, jóval a Szeviép csődje után is bizniszelt a csődbe ment vállalat vezetőivel. Oltványi József Szeviép-vezér másik cége, az Oktaéder Kft. alvállakozója volt a Ferroépnek az M43-as autópálya építésekor.

Szabó Bálint azt mondta, a választások után szerinte vizsgálni kell a büntetőjogi felelősségét is Nemesi Pálnak és a Ferroépnek. Szabó Bálint újra aláhúzta, már az is rendkívül szerencsétlen volt, hogy Nemesi iparkamarai elnökként beszállt a politikába, a kettőt egyáltalán nem választotta el egymástól. – Nagyon nagy elégedetlenség van vállalkozói körökben Nemesi Pál szerepvállalásával kapcsolatosan – közölte Szabó Bálint.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ferroép Fidesz kampány KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés