Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 10. 08:29

Ilyenek Borkai szegedi bajtársai

Egy hete attól hangos ez az egész ország, hogy miket művelt ennek a nemzeti, keresztény, konzervatív Fidesznek az egyik politikusa egy luxusjachton a családja és a szavazói háta mögött.

Hirdetés

Az állítólag drogokkal is megspékelt szexorgia nem sokkal azután zajlott le, hogy a magyar választók újra bizalmat szavaztak a pártnak a 2018-as választáson. Isten, haza, család, ezeket az értéket a Fideszesek csak a saját óriásplakátjaikról ismerik. Emlékezzünk, támadták már ők a pápát, amikor nem értett egyet velük bevándorlásügyben, rendszeresen kiszolgálják Vlagyimir Putyint anyagi haszon reményében, a család meg, ha panaszkodni mer, átesik a vak komondoron.

A szegedieket azonban eddig nem sikerült megvezetniük a hazugságaikkal, ez a város október 13-án már sokadszorra fog nemet mondani a Fideszesek képmutatására. Pedig hazudtak rendesen ebben a kampányban is, már az első pillanattól kezdve. Amikor Nemesi Pál bejelentette az indulását, megpróbálta elhitetni velünk, hogy független. Nem sokkal később már együtt kampányolt a Fidesz–KNDP jelöltjeivel, a párt neve ott díszeleg azóta is az arca mellett minden egyes plakáton. Miért kellett már az első percben hazudni nekünk?

Azzal az ígérettel indított, hogy munkahelyeket akar Szegedre hozni, egyesek ezt talán el is hitték, hiszen milliárdos üzletember, az iparkamara elnöke. Aztán kiderült, hogy a cégei, bár a Fidesz jóvoltából rengeteg közpénzt kapnak, gyakorlatilag egyáltalán nem teremtenek munkalehetőségeket a helyiek számára. Amit meg megépítenek, a végén az is Mészáros Lőrincnél landol (lásd Napfényfürdő). A szegedi embereknek itt nem osztottak lapot!

Közben a Fidesz nálunk is csúcsra járatta a bevándorlásellenes kampányát, miközben a propagandalapjaik egy szerencsétlen, öt éves gyerek (!) fotójával riogatják a lakosságot, a polgármesterjelöltjük semmi kivetni valót nem lát abban, hogy külföldről hozzon vendégmunkásokat nem csak az építkezésekre, de még a saját plakátjai felszereléséhez is! Az üzlet az első, az elvek csak utána jönnek, igaz?

Az üzlet az első nekik, mondjuk ezen már senki sem lepődik meg, hiszen a Fidesz nemzetközi szinten is kiemelkedően jövedelmező üzleti vállalkozásnak számít (utána lehet járni, ugyanis a pártot Opus néven már a tőzsdén is jegyzik). Üzleti ügy volt a Szeviép is, amit később megpróbáltak a politikai ellenfeleik és a szegedi városvezetés nyakába varrni. Azóta kiderült, az elejétől kezdve hazugság volt minden, amit mondtak. Csakhogy itt a képmutatásukért hús-vér emberek fizettek meg, károsultak, akikkel elhitették, hogy az ő oldalukon állnak, őket képviselik. Abban a percben, amikor elindították Nemesi Pált a választáson, szembe köpték ezeket az embereket. Nemesinek fontos partnere volt ugyanis a Szeviépet vezető üzleti kör, még a botrány kitörése után is üzletelt velük, a cég bedőlésével cserbenhagyott családok őt nem zavarták.

A szegedi Fidesz képmutatása olyan nyilvánvaló, hogy itt nincs szükség titkos felvételekre, névtelen szivárogtatóra. Itt zajlott minden a szegediek szeme láttára. Nem különböznek ők a győri bajtársaktól, akik közpénzből szerveznek drogos orgiát külföldön, de erkölcsről és családról papolnak idehaza. Vasárnap, az önkormányzati választásokon lehetőséget kapunk arra, hogy kimondjuk: Szegeden erre nincs igény! Mi nem fogjuk fizetni a Fideszesek luxusutazásait, nem adjuk el a városunkat strómanoknak, nem kérünk a gyűlöletből és a hazugságból! Éljünk vasárnap ezzel a lehetőséggel, és mondjuk rájuk nemet!

G. P.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai szexvideó Borkai Zsolt Fidesz Győr Horvátország kábítószer kampány kokain önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 szex
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés