Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 9. 15:16

Kérdések Nemesi Pálhoz Borkai Zsolt „viselkedéséről”

Öt kérdést tett fel közleményben az Összefogás Szegedért Egyesület a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjének és szegedi Fidesznek párttársuk, Borkai Zsolt „hajókázása” kapcsán.

Hirdetés

A közleményt szó szerint közöljük:

Összefogás Szegedért: Kérdések a Borkai-botrányról a szegedi Fidesznek és polgármesterjelöltjének

Felkérjük a szegedi Fideszt és polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, hogy foglaljanak állást a Borkai-botrányról! Szeretnénk megtudni, hogy elfogadhatónak tartják-e Győr fideszes polgármesterének tettét. Mit gondolnak arról, hogy Borkai Zsolt átverte a választóit? Mi a véleményük a 15 milliós forintos adriai szexorgiákról? Mi a véleményük arról, hogy Győr fideszes vezetése fillérekért adott el értékes önkormányzati területeket, hogy aztán kormánypárti oligarchák milliárdokat kaszáljanak az üzleten? Mi a véleményük Borkai Zsolt kábítószerezéséről? Mi a véleményük a szextúra résztvevőinek túlárazott beruházásairól?

Szeged világos állásfoglalást vár a szegedi Fidesztől azzal kapcsolatban, hogy ezt a mintát szeretnék-e követni Szegeden is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai szexvideó Borkai Zsolt Fidesz kampány KDNP kokain Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület szex
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés