Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. október 9. 10:16

Csapjon le most Borkai Zsolt hajójára! A választások után egészen az év végéig szabad!

Egészen friss katamarán az Adria Chicha – a névért már most elnézést kérünk. Egy hétre akciósan 800 ezerért bárki viheti.

Hirdetés

Valószínűleg nem véletlenül ez a hajó a borítóképe Borkai Zsolt győri fideszes polgármester és orgiaszervező viselt dolgainak „emléket állító” Facebook-oldalnak.

Letöltöttük a képet, visszatükröztük, ráközelítettünk a nevére, és ez jött ki belőle: Adria Chicha.

Rákerestünk, már mindent tudunk a hajóról.

Ami egy katamarán. Ezt lehet róla tudni, szó szerint átvétel a boataround honlapról:

„A hat kabinos katamarán Bali 4.5 - Adria Chicha 2017-ben épült és az ACI Marina Split (Horvátország) kikötőben horgonyoz. Az Adria Chicha tizenegy személy elszállására alkalmas két egyszemélyes kabinban, négy kétszemélyes kabinban és a szalonban, ahol egy pótágy található. Párnák és ágytakarók biztosítottak a hajókölcsönzés alatt.

Az Adria Chicha katamarán négy toalettet és zuhanyzót is kínál.

Ezt a Balit szintén jellemzi: klasszikus nagyvitorla, elektromos csörlők, generátor, bimini naptető és külső GPS plotter. A hajókázását még élvezetesebbé teszik a következő felszerelések: LCD tv, Fűtés, Légkondicionáló, Radio CD/MP3 lejátszó és DVD lejátszó. A teljesen felszerelt konyhában található: mikrohullámú sütő, jégkészítő, sütő, tűzhely és mosogató.

Ezt a katamaránt az Adria Yachting üzemelteti Horvátország vizein.”

Egy másik honlapon már azt is el lehet intézni, hogy kibéreljük. Október 20-ától egészen az év végéig szabad. Még. Sőt most akciós áron, középárfolyamon átszámítva, 800 ezer forintért vihető egy hétre. Ehhez jön még némi járulékos költség – itt most nem az ellátásra gondoltunk, hanem például a strandtörölközőkre, a folyamatos, biztonságos netkapcsolatra.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai Zsolt Fidesz Győr Horvátország kokain polgármester prostitúció
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés