Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 8. 18:29

Szabó Bálint most éppen (újra) Gyurcsány jelöltje a Fidesz szerint

Szép teljesítmény körbeérni, még úgy is, hogy ezt csak a kormánypárt állítja Szegeden.

Hirdetés

Bohócos szórólapokkal támadta a Független Városi Szövetség polgármesterjelöltjét és egyéni jelöltjeit a Fidesz. Ezeket a hét végén dobálták be a postaládákba Szegeden. Szabó Bálint polgármesterjelölt szerint ez választási csalás, ezért bejelentést tett a választási irodán. A párt jelöltjei ma a Fidesz irodája előtt tiltakoztak. A színes szórólapokon Szabó Bálint látható bohócruhában, mellette Gyurcsány Ferenc. A szöveg állítása szerint Szabó az ő embere, a DK polgármesterjelöltje. Minden egyéni jelöltjüket is névvel szerepeltették a propagandaaanyagon. A szórólapok felelős kiadója a Fidesz szegedi szervezete. Szabó szerint az akció költsége hárommillió forint lehet. A választások után jogi elégtételt ígérnek, de már most bejelentést tettek.

A Fidesz szórólapja. Fantasztikus photoshopos teljesítmény, helyesírási hibával

– Ma délelőtt a helyi választási bizottsághoz fordultam és azt kértem, hogy állapítsa meg, hogy a szegedi Fidesz jogsértést követett el, és tiltsa el a szegedi Fideszt a további jogsértéstől. Állításomat arra alapozom, hogy a hét végén mintegy 100 ezer példányszámban a független városi szövetséget, annak jelöltjeit, és személy szerint engem támadó, és a választókat megtévesztő szórólap került valamennyi szegedi postaládába – közölte Szabó Bálint.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Független Városi Szövetség kampány Mindenki Szegedért Mozgalom önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés