Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 8. 17:33

Bréking: iratmegsemmisítésbe kezdhettek a Ferroépnél

Most kaptuk a hírt, hogy túlórázniuk kell egyes ferroépes dolgozóknak, mert hatalmas irat-mennyiség lezúzását kell teljesíteniük még a héten; „nem győzik darálni a papírokat”.

Hirdetés

Egy olvasónk értesített bennünket, hogy felesége szerint „nem engedik haza őket addig, ameddig a napi adagot le nem zúzzák a Ferroépnél”.

Az építőipari cégnél állítólag hétfőn adták ki az utasítást bizonyos iratok megsemmisítésére, de akkora mennyiségű dokumentációról van szó, hogy a kijelölt dolgozók alig győzik, péntekig viszont végezniük kell vele – állítja a férfi.

Informátorunk szerint nemcsak a Ferroépnél, hanem alvállalkozóiknál is megindult a darálás, ott szintén túlóráztatnak emiatt egyes dolgozókat.

Egyelőre nem megerősített hírekről van szó, de amint újabb érdemi és/vagy hivatalos információhoz jutunk frissítünk, vagy új cikket írunk.

Ha Önnek is van tudomása arról, netán Önt is arra kérték, hogy daráljon le bizonyos iratokat, akkor kérjük írjon nekünk az infoKUKACszegedPONThu e-mail-címen. Személyazonosságát bizalmasan kezeljük és bíróság előtt sem adjuk ki!

gszl

Már most odaírom: a fönti szöveg egy vicc, ezt a szánalmas, totális elmebaj jeleit mutató röhejcikket írtam át.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ferroép kampány önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Szegedma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés