Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 8. 16:12

Migránsozással győzködi a választópolgárokat Orbán Viktor

Magyarország miniszterelnöke egy tőle megszokott stílusú levelet írt a választópolgároknak, amelyben egymaga eldönti, hogy ki a bevándorlásellenes és ki nem. Természetesen mindenki gonosz, aki nem fideszes és KDNP-s.

Hirdetés

Ott tartunk 30 évvel a rendszerváltás után, hogy az ország miniszterelnöke dönti el, hogy ki bevándorláspárti és ki nem. 

„Arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak” – írja a teljes butaságot egyszerű Fidesz-propagandistává süllyedve Orbán Viktor.

Orbánt az sem zavarja, hogy a belügyminisztere, Pintér Sándor épp Szegeden – némiképp kilépve a kampánybábu és biodíszlet szerepkörből – a fideszes Bartók Csaba által neki papíron átnyújott kérdésre azt válaszolta, hogy 

egy önkormányzat sem határozhatja meg a menekültek befogadását, ezt az állam határozhatja meg. Csak az állam folytathat menekültügyi eljárást, és adhat ki letelepedési engedélyt.

Orbán a Fidesz pártkongresszusán, ahol ismét elnökké választották aztán migránsozott egy nagyot.

A miniszterelnök ezzel a levelével sem tett mást, mint eddig: egy fontos témát, a bevándorlás problémáját üresítette ki úgy, hogy arról szinte már nem lehet értelmes eszmecserét folytatni Magyarországon. Ugyanis szerinte, aki nem mindenben ért vele egyet, vagy nem fideszes és KDNP-s, az rögtön bevándorláspárti, ami nyilvánvalóan nem igaz.

A választók félelmeiből politikai hasznot húzó Orbán-rendszer módszerét bemutató levél elképesztő mélységekről tanúskodik, és egyben szomorú kordokumentuma is Magyarországnak 30 évvel a rendszerváltás után.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bevándorlás Fidesz KDNP nyílt levél önkormányzati választás 2019 Orbán Viktor választási kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés