Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 7. 23:56

Tépkedik, lopják Márki-Zay Péter plakátjait Hódmezővásárhelyen

Ha Grezsa István, Lázár János és fideszes jelöltek tényleg békét akarnának, akkor nem tűnnének el a korrupcióellenes jelöltek plakátjai – állítja Márki-Zay Péter legutóbbi videóüzenetében.

Hirdetés

Hódmezővásárhely polgármestere szerint egyértelmű, hogy már nemcsak tépkedik, el is lopják a Tiszta Vásárhelyért Egyesület és a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeinek és az ő arcképét ábrázoló plakátokat.

Márki-Zay Pétert ugyanakkor azt kéri a szimpatizánsaitól, hogy hagyják békén a politikai ellenfelek hirdetéseit.

Úgy fogalmazott: 

"Mi akkor se bántsuk a másik plakátját, hogy ha ők sok százezer forintos, sok száz millió forintos kampányaik során is tisztességtelen eszközökhöz nyúlnak, mi akkor is egy másik kultúrát képviseljünk. Mi nem fogunk lesüllyedni erre a színvonalra, hiszen pont ez ellen küzdünk."

Márki-Zay Péter szerint elgondolkodtató, hogy a letépett plakátjaik helyén másnap a fideszes Grezsa Istvánnak jelennek meg hirdetései.

Hódmezővásárhely polgármestere korábban azt is mondta: Vásárhelynek 165 milliárd forint értékben van fejlesztési forrása a Modern Városok Programban, de 22 milliárd forint uniós forrásra is számít.

"Még nekem is jobb a kapcsolatom a Fidesz-kormánnyal, mint az Orbán székére törő Lázár Jánonak" – tette hozzá Márki-Zay Péter.

Választási csalást is leleplezne Márki-Zay

Márki-Zay Péter egyébként szombaton nyomravezetői díjat ajánlott fel azoknak, akik választási csalást lepleznek le Hódmezővásárhelyen október 13-án.

„Bizonyára alaptalan a szóbeszéd, de hogy fel se merüljön a csalás, egyenként 250 ezer, összesen 1 millió forint jutalmat ajánlunk azoknak, akik jogerős ítéletet eredményező bizonyítékot (kép- és hangfelvétel) szolgáltatnak a 2019. október 13-i hódmezővásárhelyi önkormányzati választáson esetlegesen elkövetett választási csalás ügyében” – írja a vásárhelyi polgármester a Tiszta Vásárhelyért Egyesület közleményében.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Grezsa István KDNP Lázár János Márki-Zay Péter önkormányzati választás 2019 plakát rongálás választási kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés