Hirdetés
Hirdetés
Bulvár 2019. október 7. 22:25

Scarlett Johansson cáfolja a Fideszt és Tarlós Istvánt

Meg azt a zsenit vagy zseniket, akik kitalálták, hogy Tarlós azzal kampányoljon, hogy a világ egyik legnagyobb sztárszínésze a főpolgármesteri munkásságát dicsérte, amikor nála járt. 

Hirdetés

A KESMA alatt működő Bors ugyanis azt írta, hogy:

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.”

Johansson ilyet természetesen sosem nyilatkozott, hiszen egyáltalán nincs rászorulva erre. Ilyesmit kikopott sztárok csinálnának csak esetleg, de ők is eurótízezrekért, talán százezrekért. Ők kaphatók arra, hogy némi valutáért jókat mondanak egy „kedves” vezetőről.

Sacarlett Johanssonhoz viszont eljutott, hogy a nevével kampányol Tarlós csapata, és mivel a színésznő még maga is tervezi használni olykor a nevét, a szóvivőjén keresztül ki is igazította a sztorit a 24.hu-nak.

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.”

– olvasható a világsztár közleményében.

Ezzel a húzással Tarlósék lényegében több milliós reklámértéket szereztek, a világ legjobban kereső színésznőjét felhasználva, az ő tudta nélkül, és nyilván a krisztusi tanítástól vezérelve.

A KESMA egyébként a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány rövidítése. Ez az a szervezet, ahová az összes Fidesz-párti médiumot „önként” beadták a tulajdonosaik, hogy – a pletykák szerint – vélhetően majd egy alkotmánymódosítással egyszer csak kizárólagos jogot kapjanak a médiaszolgáltatásra Magyarországon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz fideszmédia kampány önkormányzati választás 2019 Tarlós István választási kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés