Hirdetés
Túl a városon 2019. október 7. 20:58

Fideszes nagyvárosokban termel a mutyigyanús kaszinóüzlet

Borkai Zsolt prostibotránya szolgáltathatja a legújabb bizonyítékokat arra, hogy több mint mutyigyanús a 2014 után kiosztott kaszinókoncessziók ügye. Budapest és Győr mellett Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Sopron és Pécs is érintett lehet.

Két nagy koncessziós ügye volt a Fidesznek az elmúlt kilenc évben. A szakma szerint a trafikmutyival a kispályás fideszeseket elégítették ki, így nyithattak biztos jövedelemforrást azoknak, akik alkalmazottjaik, feleségük, szeretőjük, barátaik és egyéb rokonok révén elvitték a trafikok tetemes részét. 

A másik nagy „biznisz” a kaszinó, de ezt már nem bízták bárkire, Andy Vajna 5 fővárosi kaszinót kapott fialtatásra, ifj. Szima Gábor pedig Debrecenbe és Nyíregyházán várta azokat, akik játékgépeknél és a rulettasztaloknál hagyják a pénzüket. 

A soproni kaszinó a Market Építő Zrt-t is üzemeltető Garancsi Istváné, míg a győri, pécsi és a miskolci azé a Rákosfalvy Zoltán érdekeltségébe került, aki Borkai Zsolt ügyvéd jóbarátja és üzlettársa is – írja a g7.hu. 

Az ügyvédet pedig nem nagyon kell bemutatni mostanában, hiszen könyékig benne van a Borkai-ügyben, a fideszes „bezzegpolgármester” lányos hajóútjaiban.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Andy Vajna Fidesz kaszinó Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés