Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. október 7. 16:38

Mindent tagad Borkai, ami nem látszik az eddig közzétett fotókon és videón

Kellett néhány nap, míg a válságkommunikációért felelős stáb összerakta a Borkai Zsolt vasárnapig tartó programját. A prostituáltakkal lefotózott győri, fideszes polgármester videónyilatkozatban próbálja menteni, amit még lehet.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy megszülték Borkai Zsolt vasárnapig érvényes kommunikációs stratégiáját a válságmenedzserek. A Fidesz-KDNP győri polgármestere nagyjából meg is tanulta, mit kell mondania, de olykor muszáj volt rápillantania a papírra, amit kapott, nehogy hibázzon. Megint.

Borkai a közleményében azt állítja, évekkel ezelőtt készültek róla a felvételek, és azok részben valódiak, részben manipuláltak. 

„Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam, és soha nem éltem illegális szerekkel. Bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció. Törvénysértést nem követtem el. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem”

– mondta Borkai.

Szerinte az egész ügy arról szól, hogy a politikai ellenfelei bármilyen áron, de megszerezzék a hatalmat.

„Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az égvilágon semmi közes sincsen”

– teszi hozzá a korszakalkotó gondolatot a Fidesz-KDNP győri polgármestere.

Családapa, olimpikon, polgármester – ezek Borkai Zsolt szlogenjei a kampányban. Ezeket a szavakat homályosították el azok a vádak, képek és videórészlet, amelyeket Az Ördög Ügyvédje nevű blog közölt. A blog reggel óta nem elérhető, de vélhetően nem sokáig marad ez így.

Az Ördög Ügyvédje nevű blog szerzője korábban azt ígérte több büntetőüggyel kapcsolatban is vannak Borkaira nézve terhelő információi és adatai. Azt is írta, hogy ha börtönbe kell majd mennie, akkor nem egyedül megy.

A miheztartás végett: amennyiben Borkai Zsoltot újraválasztják, majd később esetleg lemond, Fidesz-KDNP-s alpolgármester veheti át a tisztségét. Ha Borkai a választás előtt visszalépne, a Fidesz-KDNP már nem indíthatna másik polgármesterjelöltet Győrben.

Facebookra és új helyre költözött a blogger

Az ismeretlen blogger új blogszolgáltatóhoz költözött és egy Facebook-oldalt indított Borkai Zsolt valódi arca címmel. Azt  ígéri, itt folytatja a továbbiakban.

„Borkai végre megszólalt. Nem évekkel ezelőttiek a felvételek, hanem tavaly májusiak.
És vannak más felvételek is, ezt is pontosan tudja. Ahogyan azt is, hogy rendelkezem a számára nagyon kínos adatokkal. A mai fellépését az alábbi képekkel kommentálom egyelőre. Folytatás holnap.”

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Borkai Zsolt Fidesz Győr kábítószer KDNP korrupció polgármester prostitúció Borkai szexvideó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés