Hirdetés
Szegeden 2019. október 7. 11:49

Csokit gyűjtenek és csokit osztanak a bohócdoktorok

Idén is lehet egy-egy tábla csokival támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány most is több száz gyermek ünnepét szeretné boldoggá tenni.
Hirdetés

Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni. A szervezők a csoki mellé várnak egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez a bohócdokik eljuttatják.

A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság, ezért a szervezők a gyerekek egészsége érdekében azt kérik, hogy a csokigyűjtésbe olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik.

Az adományokat 2019. december 13-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában (Szeged, Kálvária tér 31.)

A Karitáció Alapítvány további gyűjtőpontokat keres, ezért várja boltosok, pedagógusok, és cégek jelentkezését, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni.

Fotó: karitacio.hu

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bohócdoktorok csoki gyűjtés Karitáció Alapítvány