Hirdetés
Szegeden 2019. október 6. 13:50 Forrás: Szegedi Tükör

Beérett a gyümölcs!

Olvasói levél az összefirkált polgármesteri plakátokról.
Hirdetés

Szép hazánkban mára beértek a gyűlölet gyümölcsei, hála a Fidesz-kormány évek óta folytatott gondos, tervszerű, lehengerlő propagandájának, ami az önkormányzati választás közeledtével, akár csak a nemzetközi helyzet, egyre fokozódik.

Nem elég például, hogy az egykor jobb lapokat látott, mára a Fidesz szócsövévé silányult helyi sajtótermék „ekézi” nap mint nap Botka Lászlót, miközben a riválisáról dicshimnuszokat zengedez, ráadásul a polgármester egyik óriásplakátja is áldozatul esett minap a felkorbácsolt indulatoknak.

Tény és való, hogy egy ilyen választási plakát tényleg vérforraló lehet a konzervatív, illiberális keresztény, Fidesz hazafiaknak. Na de, nem is hagyták annyiba!

Tisztelt Olvasóink!

Szerkesztőségünk fenntartja a jogot arra, hogy az észrevételeket, olvasói leveleket rövidítve, szerkesztett formában adja közre.

Azért egy „zsidóbűnöző” Hitler-bajusszal nem semmi!

Úgy vélem, hogy az „alkotók” az ökumenizmus legragyogóbb példájával örvendeztették meg az arra járó (Csongrádi sugárút, Gém utcai trolimegálló) szegedi polgárokat. Történhetnek itt még cifrább dolgok is, pláne, ha ez a trend győz október 13-án Szegeden.

Tegyünk róla, hogy ne így legyen!

Méhes János

A szerk. megjegyzése:

Hasonló „megoldás” látható Újszegeden Odesszában is, arról Mihálik Edvin, a Momentum szegedi elnöke, az Összefogás Szegedért Egyesület képviselőjelöltje posztolt szombaton.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány olvasói levél önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 plakát Szegedi Tükör