Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 4. 12:01

Szabó Bálintot „megkérte” a Fidesz, lépjen vissza, úgysem nyerhet

A Független Városi Szövetség polgármesterjelöltje, Lázár János fizetett provokátora szerint a szegedi Fidesz a legnagyobb gátja Botka László leváltásának.

Hirdetés

– Amíg a szegedi Fidesz a jelenlegi formájában létezik, addig Botka Lászlónak valójában nincs oka izgulni – mondta Szabó Bálint, ám előtte azt is kijelentette, leváltani jött Botka Lászlót.

Szabó Bálint azt is elmondta, hogy már a függetlenek csapatát is mocskolja a Fidesz:

– Arra szólítom föl Kubatov Gábort és Maróti Gábort, hogy takarodjanak Szeged városából! Ne akarják megfélemlíteni és befolyásolni a szegedi közösséget. És ha maradt még egy kis tisztesség a fideszes és KDNP-s képviselő-jelöltekben, akkor ne merjenek október 6-án, a nemzeti gyásznapon dzsemborit tartani a vértói emlékhelyre.

A Független Városi Szövetség polgármesterjelöltje azt is elmondta lapunknak, telefonon keresték őt többször azzal kapcsolatosan, hogy lépjenek vissza Nemesi Pál, illetve fideszes önkormányzatiképviselő-jelöltek javára, ám hangsúlyozta, sem ők, sem a jelöltek nem lépnek vissza egyetlen körzetben sem senkinek a javára.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Független Városi Szövetség kampány KDNP Mindenki Szegedért Mozgalom önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés