Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 3. 14:12

Tápai Péter nekiment Nemesi Pálnak

Kedvenc tüsihajunk megvilágosodott!

Hirdetés

Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje, adósságokban úszó kampánycsapata és propagandamédiája kampánycélokra használja a szegedi gyerekeket.

(fotók, képernyőmentések: Nemesi Pál Facebook-oldala)

– Elharapódzott a kampány Szegeden: Nemesi Pál rendszeresen kampánycéllal használja fel a szegedi gyerekeket – kezdte Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke. Emlékeztetett, Nemesi Pál és csapata azzal kezdte, hogy teleplakátolta az egész várost, majdnem az összes villanyoszlopot a saját plakátjaival, legutóbb a Pille utcába telepítették a saját kampányrendezvényüket, sőt arra is képesek, hogy az első Fidesz-kormány által rendeletben meghatározott nemzeti gyásznapon, október 6-án is parádézzanak.

Tápai Péter szerint ez nem tisztességes a gyerekekkel szemben, hiszen a kicsik azt sem tudják, hogy hol vannak, nem tisztességes a szülőkkel szemben sem, hogy Nemesi Pál, az adósságokban úszó kampánycsapata és propagandamédiája a gyerekeket fotózgatva adja el Szegednek soha meg nem valósuló kampányblöffjeit.

– Felszólítjuk Nemesi Pált, tartózkodjon a gyerekek kampánycélú felhasználásától! Ez tisztességtelen és manipulatív eljárás, nem fér bele a fair play szellemébe, egyenesen rangon aluli! Bár mindezt már megszokhattuk a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjétől...

Fontos frissítés, mert a jelek szerint szükség van rá, azaz gyengébbek kedvéért:

ez egy vicc.

Ezt a vicc-cikket írtuk át.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kampány KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Tápai Péter
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés