Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 1. 18:03

Tóth Péter válaszokat vár Nemesi Páltól

A Jobbik önkormányzati képviselője, szegedi szervezetének elnöke a Ferroép-székház előtt tartott sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje kereskedelmi és iparkamarai elnökként is megbukott.

Hirdetés

Tóth Péter Orbán Viktor kongresszusi beszéde után gondolta úgy, meg kell szólalnia:

– Számos alkalommal láttuk korábban is, ha a Fidesznek elfogy a helyi politikai propaganda, ha nem sikerül ezzel célt érni, akkor előveszik a migránsokat. Ez történt a hétvégén is. Eddig csak egy emberről tudjuk biztosan Szegeden, hogy külföldi vendégmunkásokat, sőt harmadik országból érkező külföldi vendégmunkásokat foglalkoztat: Nemesi Pál az, aki két interjúban is elismerte már korábban ezt – mondta Tóth Péter, aki ezután kérdéseket is feltett a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjének:

Tóth Péter szerint Nemesinek nem lehet Szeged az első, hiszen a szegedi munkavállalókat mellőzve, inkább külföldi munkásokat alkalmaz azért, hogy a saját profitját maximalizálja.

– Kijelenthető: Nemesi Pál polgármesterjelöltként és a kereskedelmi és iparkamarai elnökként is megbukott – közölte a Jobbik szegedi szervezetének elnöke.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ferroép Fidesz Jobbik kampány KDNP migráns Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Tóth Péter vendégmunkás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés