Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Bármennyire is sulykolja a Fidesz, senki nem szeretne és nem is akar migránsokat telepíteni Szegedre
Szegeden 2019. október 1. 15:38

Bármennyire is sulykolja a Fidesz, senki nem szeretne és nem is akar migránsokat telepíteni Szegedre

A Momentum sem. Erről Mihálik Edvin beszélt honlapunknak, miután kérdőre vonta a vele egy körzetben induló, költségvetési csalásban érintett, bukott biztonságiőr-vezető, Német Ferenc, aki csődbe vitte cégét, a Tigers Securityt.

Hirdetés

– Nem, a Momentum nem szeretne Szegedre migránsokat telepíteni. Egyébként sem tudna. De ezt Német Ferenc is tudhatná, ha figyelt volna Pintér Sándor pár nappal ezelőtti szegedi előadásán, ahol a belügyminiszter elmondta, hogy:

„Egy önkormányzat sem határozhatja meg a menekültek befogadását, ezt az állam határozhatja meg. Csak az állam folytathat menekültügyi eljárást, és adhat ki letelepedési engedélyt.”

Külön érdekesnek tartom azonban, hogy pont Német Ferenc vár el bárkitől beszámolást, amikor nagyon szűkszavúan reagált azokra az országos sajtót is megjárt hírekre, miszerint a többségi tulajdonában lévő Tigers Security Kft. költségvetési csalás gyanújába keveredett – reagált Mihálik Edvin, a Momentum szegedi elnöke, az Összefogás Szegedért Egyesület Odessza, újszegedi önkormányzatiképviselő-jelöltje megkeresésünkre.

Mihálikot annak kapcsán kerestük meg, hogy a cégével költségvetési csalásban érintett Német Ferenc sajtótájékoztatón fölolvasta azt az elé tett papírt, amelyre migránsokkal kapcsolatos zagyvaságok voltak írva. A Momentum szegedi elnöke, ha már szót kapott, visszalőtt:

Német Ferenctől Mihálik Edvin vár válaszokat

– Az Összefogás Szegedért Egyesület nevében felszólítjuk Német Ferencet, számoljon be, hogy cége érintett-e a 100 millió forintos költségvetési csalás ügyében?! Úgy gondoljuk, hogy a szegedieknek jogukban áll tudni, hogy a Fidesz odesszai képviselőjelöltjét vád alá veszi-e majd az ügyészség, még október 13-áig?

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kampány KDNP migráns Mihálik Edvin Momentum Német Ferenc Odessza önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület Újszeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés