Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. október 1. 14:44

Utazzon a szeged.hu-val a zenélő villamoson!

Háromnegyed tíz és fél egy között járta Szegedet a 214-es villamos, fedélzetén a Marching Jazz Banddel, akik a zene világnapja alkalmából dobták föl a szegedi hangulatot.

Hirdetés

Vidám, mosolygós arcok, jókedv – ezt teszi az emberekkel a zene, főleg, ha olyan helyen szólal meg, ahol nem számít rá. Így járhattak azok, akik „véletlenül” felszálltak a 214-es pályaszámú villamosra kedd délelőtt Szegeden. Aki pedig tudta, hogy mi várja, izgatottan foglalt helyet a Marching Jazz Band közelében indulás előtt az Indóház téren álló szerelvényen.

„Mindennap így kellene” – mondta az egyik utas, miután jókedvűen mosolyogva leszállt az Anna kúton. Tőlünk tudta meg, hogy a villamos egészen az Európa Ligetig elment. „Ó, akkor nem szálltam volna le róla” – bánkódott a hölgy. Megnyugtattuk, a jármű visszatér majd, és minden vonalat bejár fél egyig.

A 214-es pályaszámú villamos 2016. június 1-jén szenvedett balesetet: egy tilos jelzésen szabálytalanul áthaladó autóbusz kilökte a sínről a Széchenyi téren. A járművet felújították, modernizálták és azóta újra a szegediek rendelkezésére áll. Ma pedig zenélő villamosként is remekül működött.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kultúra program Szegedi Közlekedési Kft. SZKT villamos zene zene világnapja zenélő villamos
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés