Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. szeptember 29. 19:19

Orbán Viktor óriásit hazudott, saját belügyminisztere cáfolja meg!

Újra bebizonyosodott, ezúttal a Fidesz 28. tisztújító kongresszusán, hogy a Fideszben nincs határa a politikai hazudozásnak. Furcsa módon Orbánt saját belügyminisztere cáfolja meg: itt, nálunk, Szegeden mondott igazat még hétfőn Pintér Sándor.

Hirdetés

„»Már csak a szegedieket várjuk, nem értjük, miért akarnak kimaradni a fejlődésből, és miért akarnak migránsvárossá válni.« Orbán szerint ha lesz kötelező áttelepítési kvóta (amin nincs napirenden), akkor Szegedre telepítik a migránsokat”jelent meg a 444.hu-n olvasható összefoglalóban a Fidesz 28. tisztújító kongresszusáról, ahol Orbán Viktor miniszterelnököt újraválasztották.

De nézzük meg most jobban a fönti mondatot már csak azért is, mert megint sikerült a legfelsőbb szinten, amihez az utóbbi hetekben Szegeden a választási kampányban hozzászoktunk: fideszes mond ellent fideszesnek, hülyére véve a másikat.

Pintér Sándor belügyminiszter miközben hétfőn szénné égette a pártja milliárdos polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, ezt mondta:

„Egy önkormányzat sem határozhatja meg a menekültek befogadását, ezt az állam határozhatja meg. Csak az állam folytathat menekültügyi eljárást, és adhat ki letelepedési engedélyt.”

Azaz Szeged nem akar migránsvárossá válni – magától.

Pintér Sándor ezt jól tudja, ebben a kérdésben az állam az illetékes, azaz ha valaki elárasztja adott esetben migránsokkal Szegedet, az csak Orbán Viktor lesz!

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz menekült migráns Orbán Viktor Pintér Sándor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés