Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Olvasói levél: Nem Nemesi úrnak kellene szégyellnie a Fideszt, hanem pont fordítva
Szegeden 2019. szeptember 26. 16:03

Olvasói levél: Nem Nemesi úrnak kellene szégyellnie a Fideszt, hanem pont fordítva

Nemesi Pál Szeviép-vezetőkkel folytatott ügyleteit és az álfüggetlenséget kéri számon egy olvasó, aki ráadásul fideszes.
Hirdetés

„Kíváncsi vagyok, melyik szerkesztőség meri lehozni” – írta a több szerkesztőségnek is elküldött olvasói levelét Kötvéresy Ferenc. Mi le merjük hozni.

„Tisztelt szegedi Fidesz!

Azért írok most Önöknek, mert mélységesen felháborított, amit Nemesi Pál úr minap a Szeviép ügy kapcsán nyilatkozott! A szegedi jobboldal évek óta azért küzdött, hogy a Szeviép csődje kapcsán a baloldali politikusok vállalják a felelősséget. Én ezt a harcot mindig támogattam, hiszen nagyon sok család került nehéz anyagi helyzetbe az ügy miatt és a kisemmizett alvállalkozók igazságot érdemelnek. Erre most kiderült, hogy Nemesi úr még azután is üzletelt velük, hogy az egész disznóságra fény derült és céget bedöntötték. Ezt ő maga ismerte el egy interjúban! Tudom én, hogy egy vállalatvezetőnek az üzlet az első, ez teljesen természetes. De kérdem én, hogy képviselhetne minket hitelesen egy olyan ember, aki semmibe veszi az őt támogató pártok és szavazók elveit?

Én és a családom mindig is a kormány mellett álltunk, eljárunk szavazni minden választáson, utoljára is támogattuk Orbán Viktor miniszterelnök úr programját. Nagyra értékeljük mindazt, amit a kormány a családosok érdekében tesz! Az önkormányzati választásokon is minden alkalommal oda szavaztunk, ahová kellett. Ezután sem fogjuk másnak adni a voksunkat.

Mi sosem titkoltuk el az értékrendünket, büszkék vagyunk rá, hogy jobboldaliak vagyunk. Ezért is volt furcsa, hogy amikor Nemesi Pál úr bejelentette az indulását, nem vállalta fel hogy Fideszes, azóta is inkább mintha szégyellné. Pedig ha mi nem félünk kimondani, hogy a Fideszt támogatjuk, akkor ő miért nem meri ugyanezt megtenni? De azért mégis tudtuk, hogy ő a mi pártunk jelöltje és úgy gondoltuk támogatni is fogjuk. Azok után, ami a minap a Szeviép kapcsán kiderült, megrendítette a bizalmunkat. Szeretnénk Szegedre is jobboldali városvezetést, de az elveinket nem adhatjuk fel, amit az elmúlt években tettünk és mondtunk, most nem hazudtolhatjuk meg. Szerintem nem Nemesi úrnak kellene szégyellnie a Fideszt, hanem pont fordítva.

Maradok tisztelettel igazi jobboldali, „Fideszes”, de Nemesi szavazó én nem leszek.

Kötvéresy Ferenc”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Nemesi Pál olvasói levél Szeviép