Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 26. 10:28

Szabó Bálint: Lépjen vissza Nemesi Pál!

Történelmi időket élünk: fideszes provokátor szólít föl fideszes bábot visszalépésre. Mindezt a Ferroép-székház előtt, ahol bár portás sincs és mindig nyitva van minden, most mégis őrök és a kampánycsapat vigyázták a zárt kaput.

Hirdetés

Szabó Bálint a Független Városi Szövetség polgármesterjelöltje, Lázár János fizetett provokátora felszólította a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, hogy a 24.hu-n, illetve a honlapunkon megjelent írások után lépjen vissza a jelöltségtől.

– Sokáig csöndben maradtam, de most már meg kell szólalnom. Csöndben maradtam akkor is, amikor teleplakátolta az egész várost, és akkor is, amikor nagyobbnál nagyobb hülyeségeket mondott. De most már meg kell szólalni, mert botrány van Szegeden – mondta Szabó Bálint.

Szabó szerint Nemesi olyan dolgot tett és mondott, amely utána nincs helye a szegedi közéletben. – Nemesi Pál a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Elismerte egy interjúban, hogy folyamatosan üzletelt a Szeviép-vezetőkkel. Egyértelműen elismerte, semmit nem tett azért, hogy a Szeviép-ügy napirendre kerüljön. Elismerte, hogy konzorciumi tagként dolgozott a Szeviéppel – mondta Szabó Bálint, aki szerint Nemesi Pálnak is el kell számolnia.

– Haladéktalanul lépjen vissza, mondjon le a kereskedelmi és iparkamara éléről. Ha ezt nem teszi meg a választások után vállalkozói tüntetéssorozatot szervezünk – jelentette ki Szabó Bálint, aki szerint Nemesinek nincs helye az iparkamara élén ezek után.

Szabó Bálint azt is megjegyezte, miközben a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje nyitottságot hirdet, addig a Ferroép-székház kapuja zárva van, sőt, azt biztonsági őrök védték. Azt már én teszem hozzá, hogy Nemesi Pál kommunikációs stábja is ott ázott kerítésen belül az őrökkel.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ferroép Fidesz Független Városi Szövetség kampány KDNP Mindenki Szegedért Mozgalom Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés