Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 23. 08:58

Egészen elképesztő hazugsággal zárta a múlt hetet Nemesi Pál

A Fidesz–KDNP milliárdosának tájékozatlansága, és az ebből fakadó örökös, minden egyes témában tetten érhető félretájékoztatása méltatlan a polgármesterjelölti kampányhoz. A fair playtől hihetetlenül messze van, sőt: rangon aluli a választók megtévesztése.

Hirdetés

„2019. október 13. után kinyitjuk a Szegedi Városháza kapuit! (...) Vessünk véget együtt az arrogancia, az elzárkózás korszakának!”

Az örök hülyeséggel az arroganciával ne foglalkozzunk, nem érdemes – „betelne az internet”, ha Nemesi Pál minden egyes arrogáns megnyilatkozására reagálnánk. Hanem a fő gondolat, a „városháza kinyitása”, az „elzárkózás korszakának” véget vetése, az érdekes.

Mivel tavaly még nem volt a Fidesz–KDNP milliárdos polgármester-jelöltje, így Nemesi Pál nem nagyon tájékozódott Szeged dolgairól. Idén viszont már a Fidesz–KDNP milliárdos polgármester-jelöltje, így Nemesi Pál nem tájékozódik Szeged dolgairól. Ha tisztában lenne azzal, mi minden történik valójában a városban, akkor valószínűleg nem tudná képviselni mindazt, amit Fidesz–KDNP-s polgármesterjelöltként képviselnie kell.

Ha tájékozott lenne, és érdekelné a közélet, akkor tudná:

  • a szegedi városháza nyitva van,
  • a szegedi városházán senki nem zárkózik el senki elől.

Viszont az általa képviselt kormány megszabta: „törvényi előírás az önkormányzati feladatok végzését segítő és szabályozó központi informatikai rendszer alkalmazása. A hivatali dolgozóknak beléptetőkaput is használni kell az épületekben.”

Erről 2018-ban adtunk hírt, azonban a sztori régebbi, idézzük magunkat:

„három évvel ezelőtt döntötte el az akkori Orbán-kormány, hogy egységesíti, központosítja az önkormányzatok informatikai rendszerét, adatkezelési gyakorlatát. Akkor ezt Pintér Sándor belügyminiszter Márianosztrán jelentette be – mielőtt meglátogatta az ott működő fegyintézetet. (...) A Magyar Államkincstár előírta, hogy az ASP-hez csatlakozó önkormányzatoknak milyen védelmi intézkedéseket kell megtenniük. A Nemzeti Elektronikus Információbiztonsági Hatóság meghatározta a polgármesteri hivatal biztonsági szintjét, aminek kötelező megfelelni. A szegedi városháza két épülete a két legmagasabb, a 3-as és 4-es fokozatba tartozik.”

Azaz

  • nem Botka László,
  • nem Szeged közgyűlése,
  • nem Szeged önkormányzata,

döntött úgy, beléptető kapukat kell felszerelni a Széchenyi téri épületekbe.

Ezt illene tudnia a pártjai képviselőinek, ha az újaknak nem is, annak a régi kevésnek igen, aki újraindult. És illene tudnia

  • az elnökségnek,
  • a kommunikációs csapatának,
  • és igazából Nemesi Pálnak is.

A polgármesterjelöltség erről is szól, elvileg: mindent tudok a városról, felkészülten állok ki a választók elé. E kettő közül egyik sem mondható el a Fidesz–KDNP milliárdosáról.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ASP Fidesz KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt városháza
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés